ZIJN VERJAARDAG

Vandaag is het zijn verjaardag. We hebben allebei gewoon gewerkt. Er is dus nog niet veel tijd geweest om het samen te vieren, maar dat geeft niet. Ik heb namelijk iets leuks bedacht.

Terwijl hij staat te douchen maak ik de slaapkamer gezellig. Ik doe de gordijnen dicht en steek wat kaarsjes aan. Inclusief een geurkaars die de heerlijke geur van fresh cotton door de slaapkamer verspreid. Ik zet zacht een muziekje op die de achtergrond vult. Uit de kast haal ik mijn donkerblauwe lingerie-setje. Het is een bh met kant en een dubbele rand aan de onderkant. Het slipje heeft een randje van kant en er hangt een klein zilver kettinkje die op de bilpartij rust. Tevreden kijk ik in de spiegel. Wat eigenlijk wel grappig is want hij zal er vrij weinig van zien.

Ik hoor de kraan van de douche uitgaan en ik trek de badkamerdeur open.

‘Wauw, wat zie jij er lekker uit!’ Zijn ogen glinsteren.

De druppels lopen nog over zijn naakte lichaam terwijl hij naar zijn handdoek rijkt. Het vlammetje diep in mij brandde al, maar leeft nu nog verder op.

‘Ga je mee? Ik heb een verrassing voor je.’ Ik kijk hem zo ondeugend mogelijk aan.

‘Met jou in die outfit ga ik overal mee naartoe’ antwoordt hij.

Vluchtig droogt hij zich af, doet een poging om zijn haar in model te schudden en volgt me dan naar de slaapkamer.

Hij pakt m’n arm vast en drukt zijn naakte lijf strak tegen mij aan. Hij kijkt me diep in mijn ogen en ik zie dat hij me gaat zoenen. Ik draai mijn hoofd om en beveel hem om op het bed te gaan liggen. Ik zie in zijn ogen dat hij wat geschrokken is en hij vraagt wat ik van plan ben.

‘Dat merk je wel, niets dat je niet leuk vindt in ieder geval’ stel ik hem gerust.

Hij gaat op bed zitten, met zijn rug tegen het hoofdbord. Over het bed kruip ik naar hem toe. Bij hem aangekomen duw ik zijn benen wat uit elkaar en ga ertussen zitten. Uit de lade van het nachtkastje pak ik een blinddoek en twee setjes handboeien.

‘Hmm’ kreunt hij, ‘ik zal voorzichtig met je doen.’

‘Oh maar deze zijn niet voor mij’ antwoord ik, ‘deze zijn voor jou!’

Nog voor hij antwoord kan geven trek ik de blinddoek over zijn ogen. Ik pak zijn handen beet en maak ze ieder aan een zijkant van het bed vast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Releated

ONDER DE STERRENHEMEL

Samen zitten we op een terrasje en kijken wat naar de mensen om ons heen. Er fietst een meisje voorbij, ze heeft een gitaar op haar rug. ‘Dat zou ik nou nog weleens willen’ zegt hij voordat hij een slok neemt van zijn koude rosé. ‘Wat?’ Vraag ik geïnteresseerd. ‘Gitaar kunnen spelen! Of piano ofzo. […]

BIJZONDERE BIJLES

Ik zucht diep terwijl ik uit het raam van de bus staar. Waarom heb ik weer vijf keer op die snooze knop gedrukt? Opstaan is sowieso voor veel studenten al een hel, en dan al helemaal na de vakantie. Het vooruitzicht dat ik weer een half uur te laat ben bij Management & Organisatie en […]